Tulipantunet

Det gode bomiljøet

På en solfylt og sydvendt tomt i Tulipanveien på Løken i Lørenskog kommune, har Seltor Bolig bygget et helt nytt boligfelt.

Boliger

25 rekkehus leiligheter fordelt på 5 bygg

Status

Ferdigstilt 2018

Adresse

Tulipanveien 21 A, 1435 Finstadjordet

Barn og unges behov i sentrum

Prosjektet Tulipantunet består av 24 moderne rekkehus. Hovedideen var å skape «det gode bomiljøet», spesielt for yngre mennesker og barnefamilier. Deres ønsker om et bilfritt og trygt bomiljø var bærebjelken i prosjektutviklingen.

Gangavstand til alt du trenger

Tulipantunet ligger sentralt på Løken i Lørenskog kommune med gangavstand til skole, barnehager, bibliotek, kino, kultursenter, kjøpesenteret Triaden og flere dagligvarebutikker.

Det er kort vei til Østmarka med turstier for både gående og syklende. På vinterstid er det opplyste skiløyper bare minutter unna. Fra busstoppet ved Tulipantunet går det busser direkte til Oslo, Lillestrøm, Blindern og Grorud.

Grønne og trygge fellesområder

Arkitektens visjon var å skape en variasjon i materialbruk og grønne elementer som skulle gi beboerne et funksjonelt og godt bomiljø de trivdes i.

Hjertet i Tulipantunet er et solfylt og bilfritt fellestun med frukttrær, lekeplass og krydderhage. Rundt denne grønne oasen ble bebyggelsen plassert som rekkehus med direkte adgang til fellesområdet. Alle boligene fikk generøse romløsninger med takterrasse, 2 stuer, 3 soverom og carport.