Vi skaper

levende hjem.

Seltor Bolig er en del av Seltor Gruppen, som har drevet boligbygging og entreprenørvirksomhet siden 1938. I dag har vi til enhver tid ca. 500 nye boliger under utvikling og i salg på det sentrale Østlandet. Vårt mål er alltid å skape boliger vi er stolte av. Hjem det er godt å være hjemme i – uansett hvor i livet man er.

Full kontroll i alle faser

Våre medarbeidere har lang erfaring og høy kompetanse i alle faser i et boligutviklingsprosjekt. Det gjør oss til en solid samarbeidspartner og et trygt og godt valg.

Fra tomtekjøp til boligsalg

Vi håndterer analyse og kjøp av tomt, regulering, konseptutvikling, salg og markedsføring, samt ledelse av byggefasen frem til overlevering av nøkkelferdige nye hjem.

Vi bygger for mennesker
og miljø

Som en moderne boligutvikler har vi en filosofi om at all vår virksomhet skal være kundestyrt.

Det betyr at vi skal levere bokvalitet og bomiljøer som tilfredsstiller de behov våre kunder har i dag og i årene som kommer. Boliger som er bra for både mennesker og miljø.

Målet vårt er at du skal bli fornøyd

Vi vil at våre boligkjøpere skal være fornøyde. I prosessen fra kjøp til overtagelse, men også etter innflytting. Hvert år måler Prognosesenteret kundetilfredsheten blant landets største boligutviklere. Alle som kjøper bolig av oss inviteres til å delta i undersøkelsen. Tilbakemeldingene bruker vi i vårt kontinuerlige arbeid med å bli enda bedre.

I målingen for 2021 kom vi på 2.plass i kategorien Beste Selskap i Bransjen, og vi er veldig stolte av å ha noen av landets aller mest fornøyde boligkunder! Les mer om hva det innebærer her.

Vårt mål er alltid å skape boliger vi er stolte av. Hjem det er godt å være hjemme i – uansett hvor i livet man er.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg som skal bli vår neste kunde, partner eller leverandør. Du som vil være med på ferden mot enda bedre boliger i årene som kommer.

Velkommen hjem.
Velkommen til Seltor Bolig.