Velkommen til Seltor Bolig.

Seltor Gruppen har helt siden 1938 drevet entreprenørvirksomhet og boligbygging. Seltor Bolig har i dag til enhver tid ca. 600+ boliger under utvikling. Målet vårt er alltid å skape boliger som ikke bare er et sted du bor, men et sted du knytter tett til hjertet. 

Generasjoner med erfaring

Seltor Bolig er en del av Seltor Gruppen AS, som har drevet boligbygging og entreprenørvirksomhet siden 1938. Vi har i dag hele Østlands-regionen som nedslagsfelt.

Full kontroll i alle faser

Våre medarbeidere har lang erfaring og høy kompetanse i alle faser i et boligutviklingsprosjekt. Det gjør oss til en solid samarbeidspartner og et trygt og godt valg.

Fra tomtekjøp til boligsalg

Vi håndterer analyse og kjøp av tomt, regulering, konseptutvikling, salg og markedsføring, samt ledelse av byggefasen frem til overlevering av nøkkelferdige nye hjem.

Vi bygger for mennesker
og miljø

Som en moderne og fremtidsrettet boligutvikler har vi en filosofi om at all vår virksomhet skal være kundestyrt.

Det betyr at vi skal levere bokvalitet og bomiljøer som tilfredsstiller de behov våre kunder har i dag og i årene som kommer. Boliger som er bra for både mennesker og miljø.

Målet vårt er at du skal bli fornøyd

Vi vil at våre boligkjøpere skal være fornøyde. I prosessen fra kjøp til overtagelse, men også etter innflytting. Hvert år måler Prognosesenteret kundetilfredsheten blant landets største boligutviklere. Kjøpere av Seltor-bolig inviteres til å delta. Tilbakemeldingene bruker vi i vårt kontinuerlige arbeid med å bli enda bedre.

I målingen for 2021 tok vi sølv, og er stolte av å ha noen av landets aller mest fornøyde boligkunder! Les mer om hva det innebærer her.

Vårt mål er alltid å skape boliger vi er stolte av. Hjem det er godt å være hjemme i – uansett hvor i livet man er.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg som skal bli vår neste kunde, partner eller leverandør. Du som vil være med på ferden mot enda bedre boliger i årene som kommer.

Velkommen hjem.
Velkommen til Seltor Bolig.