Seltor Bolig på pallen i Prognose­senterets måling av kunde­tilfredshet

Publisert: 15. februar,2022

Seltor Bolig har tatt sølv i Prognosesenterets måling av kundetilfredshet (KTI) for 2021 i kategorien beste aktør, og er stolte av å ha noen av landets aller mest fornøyde boligkunder.

Hvert år gjennomfører Prognosesenteret en stor undersøkelse blant de største eiendomsutviklerne i Norge, som måler hvor fornøyde boligkjøpere er med sine nye hjem. Resultatet for 2021 er nå klart, og Seltor Bolig tar steget godt opp på pallen på første forsøk.

Oppe og nikker med de beste

– At vi er “oppe og nikker” med de beste i bransjen allerede første året vi deltar i denne målingen, er noe vi er veldig stolte av, sier daglig leder Axel Knutson i Seltor Bolig.

Det er ikke bare plasseringen som gir de ansatte i Seltor Bolig grunn til å feire. Bransjenormen er 73. Da er det gøy at vi oppnår en poengscore på hele 82 i våre prosjekter.

En boligutvikler med TÆL

Selv om det er første gang Seltor Bolig måler kundetilfredsheten, kommer resultatet som følge av mange år med fokus på boligkjøpernes behov.

– Som boligbygger siden 50-tallet, har vi i alle år hatt fokus på å få fornøyde kunder. Vi bruker mye tid og ressurser på gode planløsninger, gode produktvalg, tiltalende bomiljøer, varige løsninger og ikke minst kundeoppfølging. Effekten av denne strategien ser vi i årets KTI måling, sier Axel Knutson.

Kundetilfredsheten måles på en rekke kriterier knyttet til både boligen og selve kjøpsprosessen. Resultatet på to av dem gjør Knutson ekstra glad. 

– Kjerneverdiene våre i Seltor Bolig er TÆL, som står for Trygghet, Ærlighet og Langsiktighet. Da er det spesielt hyggelig å se at det er nettopp kriteriene ansatte og pålitelighet vi scorer aller høyest på. Det blir et håndfast bevis på at verdiene våre sitter godt plantet i ryggmargen.

Et kundefokus som ligger til slekta

Seltor Bolig AS er en del av Seltor Gruppen AS. Både prosjektet Sentrum Terrasse i Nittedal og Kremmerhuset Panorama i Tønsberg, som danner grunnlaget for resultatet, er utviklet og bygget i tett samarbeid med det erfarne søsterselskapet Seltor AS som totalentreprenør.

– Vi vil gi honnør til Seltor AS for å dele vårt mål om å sette kunden i sentrum og å levere på høyt nivå hver gang. Samtidig vil vi benytte anledningen til å gi en stor takk til kundene våre for tilliten. Vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter Knutson.

Del denne saken: