Strandholmen Holmestrand Trinn 1

Nye leiligheter ved vannkanten i Holmestrand

I samarbeid med Bane Nor Eiendom, utvikler Seltor Bolig dette lekre leilighetsprosjektet på populære Strandholmen i Holmestrand.

Boliger

23 Leiligheter

Status

I salg

Adresse

Strandholmen 5, 3080 Holmestrand

Nye muligheter på populære Strandholmen!

På populære Strandholmen er byggingen av Trinn 1 godt i gang. En stor andel av de 23 leilighetene i dette første byggetrinnet er solgt, men det er fortsatt mulig skaffe seg en lekker leilighet her. Fantastisk beliggenhet i vannkanten med gangavstand til strand, brygge, Holmestrand stasjon og alle byens fasiliteter.

Sjøutsikt og smarte løsninger

Dette blir det første av tre nye byggetrinn på Strandholmen. Trinn 1 vil bestå av 23 flotte leiligheter med fantastisk beliggenhet, sjønært og sentralt i Holmestrand. Her finner du leiligheter fra 57 m² til 115 m² med store vindusflater, praktiske planløsninger og flotte kvaliteter. Flertallet får også praktfull sjøutsikt. Planlagt innflytting er 4. kvartal 2023.

3 minutter gange fra Holmestrand stasjon

Med leilighet på Strandholmen går du til Holmestrand stasjon på 3 minutter. Herfra er du i Oslo på under en time.

Du har gangavstand til alle byens fasiliteter, som kafeer, restauranter, bank, apotek, vinmonopol, nytt bibliotek og et bredt utvalg butikker. Holmestrand har også to populære badestrender og en stor båthavn med mulighet for båtplass.

Lekre nye leiligheter fra ca. 57 til 115 m²

Det første, nye byggetrinnet i Strandholmen vil bestå av ca. 23 nye leiligheter. Størrelsen på leilighetene vil variere fra ca. 57 til 115 m² BRA.

Felles for dem alle er store vindusflater, praktiske planløsninger, flotte kvaliteter og aller viktigst: umiddelbar nærhet til sjøen. Flertallet av leilighetene får også praktfull sjøutsikt.