Buerhaven Trinn 1-3

Et godt sted å bo

Buerhaven vil bestå av totalt 64 leiligheter fordelt på 4 leilighetsbygg. Trinn 1-3 med 48 leiligheter er ferdigstilt og innflyttet. Boligene har attraktiv beliggenhet i et populært boligområde, sentralt mellom Porsgrunn og Skien.

Boliger

50 leiligheter fordelt på 3 leilighetsbygg

Status

Ferdigstilt 2018

Adresse

Buerløkka 8-12, 3711 Skien

De siste leilighetene er i salg nå

Buerhaven har en særdeles attraktiv beliggenhet i et populært boområde mellom Porsgrunn og Skien. Boligene har landlig beliggenhet og er omkranset av et vakkert og frodig landskap.

Hele prosjektet består av fire punkthus, alle over fire etasjer. De 48 leilighetene i de tre første byggene er ferdigsolgt og innflyttet. De 16 siste leilighetene er i salg nå. Les mer og meld interesse på prosjektets nettside.

Attraktiv og sentral beliggenhet

Buerhaven ligger grønt og frodig til på Buerflata, 2-3 minutters gange fra Borgeåsen senter. Her bor du i Skien kommune, men er nærmere Porsgrunn sentrum enn Skien.

Om du skal hit eller dit, er bussholdeplassen bare rundt 100 meter unna og turen til byen går fort. Men, kanskje trenger du ikke ta byturen like ofte som før? Borgeåsen har et godt tilbud med blant annet stor dagligvareforretning, post, apotek, legesenter, kafé og frisør.

Gode bokvaliteter og grønne fellesområder

I Buerhaven er det lagt vekt på et godt bomiljø med leiligheter som har gode bokvaliteter og store grønne fellesområder.

De fire punkthusene består av 16 leiligheter hver. Felles for leilighetene er innholdsrike og oversiktlige planløsninger, store balkonger og heis til boligene fra underliggende parkeringskjeller. Fra leilighetene ser du utover et landskap med grønne sletter og åskammer i det fjerne.

Prosjektet er utviklet i samarbeid med Porsgrunn, Bamble og Borgestad Boligbyggelag.