Buerhaven Trinn 4

Innflytningsklare leiligheter

Trinn 4 er den siste del av utbyggingen i prosjektet Buerhaven på Borgestad, sentralt beliggende midt mellom Skien og Porsgrunn. Det er fortsatt noen innflytningsklare boliger igjen i dette siste byggetrinnet, og nå er det siste mulighet til å sikre seg et nytt hjem i disse naturskjønne omgivelsene.

Boliger

16 leiligheter i det siste byggetrinnet

Status

I salg

Adresse

Buerløkka 14, 3711 Skien

De siste leilighetene er i salg nå

Buerhaven har en særdeles attraktiv beliggenhet i et populært boområde mellom Porsgrunn og Skien. Boligene har landlig beliggenhet og er omkranset av et vakkert og frodig landskap. Hele prosjektet består av fire punkthus, alle over fire etasjer. Mellom byggene er det åpne, grønne felleshager.

De 16 leilighetene i det fjerde og siste bygget er nå i salg. Les mer og meld interesse på prosjektets nettside.

Attraktiv og sentral beliggenhet

Buerhaven ligger grønt og frodig på Buerflata, 2-3 minutters gange fra Borgeåsen senter. Her bor du i Skien kommune, men er nærmere Porsgrunn sentrum enn Skien.

Om du skal hit eller dit, er bussholdeplassen bare rundt 100 meter unna og turen til byen går fort. Men, kanskje trenger du ikke ta byturen like ofte som før? Borgeåsen har et godt tilbud med blant annet stor dagligvareforretning, post, apotek, legesenter, kafé og frisør.

Grønn utsikt fra stua

Leilighetene i Trinn 4 varierer i størrelse fra 71 til 96 m² BRA. Alle får gode planløsninger og mulighet for to soverom og separat kjøkkenløsning. Den øverste etasjen er trukket noe inn, som gir ekstra store balkonger.

Vi har vært opptatt av at alle leilighetene skal ha tett kontakt med naturen. Dette har vi fått til blant annet takket være store vindusflater ut mot balkonger med glassrekkverk. Her kan du nyte en «grønn utsikt» fra stua.

Prosjektet er utviklet i samarbeid med Porsgrunn, Bamble og Borgestad Boligbyggelag.