Kremmerhuset Panorama

Fra kontorbygg til moderne leiligheter

På toppen av Farmandstredet, Tønsbergs største kjøpesenter, har Seltor Bolig forvandlet et eldre kontorbygg til 46 moderne leiligheter med særpreg og spektakulær utsikt. Kremmerhuset Panorama har blitt et godt synlig signalbygg midt i Tønsberg sentrum.

Boliger

46 leiligheter oppført over Farmandstredet kjøpesenter

Status

Ferdigstilt

Adresse

Haugatingsgaten 3, 3110 Tønsberg

Bo midt i Tønsberg sentrum

Kremmerhuset Panorama består av 46 nye 1- til 4-roms leiligheter og ligger midt i Tønsberg sentrum. I prosjektet er det blant annet fokusert spesielt på kvalitet i fasadens materialvalg. Den spennende kledningen gir et moderne og tidløst uttrykk som bidrar til et fornyet og forbedret bybilde. Alle leilighetene har utsikt til byen. Fra de store takterrassene i toppleilighetene er det panoramautsikt til kanalen og utover byfjorden.

Så sentralt som det går

Kremmerhuset Panorama ligger på toppen av Farmandstredet kjøpesenter, midt i populære Tønsberg.

De som bor her, har gangavstand til alt de trenger. Det er bare et par minutters gange til bussterminal, togstasjon, den velkjente brygga med en rekke restauranter, konsertstedet Foynhagen, turmuligheter på Slottsfjellet og generelt alle byens fasiliteter. Det er knapt mulig å bo mer sentralt i Tønsberg enn dette.

Bo godt med god utsikt

Kremmerhuset Panorama består av totalt 46 leiligheter fra 29 til 141 m². Leilighetene er stilrene og funksjonelle med gjennomgående god standard, vannbåren gulvvarme, solfylte balkonger, underjordisk parkering og heis.

De fleste har inntrukne balkonger med glassrekkverk. Det gir mye utsyn og samtidig god le for vær og vind. I 3. etasje er det et stort, felles uteareal med variert beplantning og plass til sittegrupper.