Porsgrunn Vest, Trinn 1 Spire

Et nytt nabolag vokser frem

På attraktive «Vessia» i Porsgrunn er et nytt nabolag i ferd med å vokse frem. I solrike omgivelser, bare et steinkast fra elven, skal det utvikles og bygges totalt ca. 110 boliger. De første 21 boligene i trinn 1 Spire ble fort utsolgt, og nå planlegges tomannsboliger og leiligheter i kommende byggetrinn på Porsgrunn Vest. 

Boliger

21 Boliger i første byggetrinn

Status

Utsolgt

Adresse

Storvegen 51, 3919 Porsgrunn

21 eneboliger

De 18 første boligene i byggetrinn 1 Spire ble ferdigstilt og overlevert desember 2022, og de neste 3 ferdigstilles innen sommeren 2023. Alle boligene ble fort utsolgt etter salgsstart, og det tyder på både området og cde ulike boligtypene oppfattes som meget attraktive.

Felles for alle boligene er de store vindusflatene, solrike uteplasser, praktiske planløsninger og solcellepane

Bo i byen utenfor byen

Det nye nabolaget ligger i solrike omgivelser på veletablerte Vestsiden, et steinkast fra elven og Moldhaugen. Det er kort avstand til barnehager, skole, butikker, flotte turområder og Porsgrunn sentrum med et rikholdig utvalg av spisesteder og kulturelle opplevelser.

Porsgrunn Vest ligger midt i et av Porsgrunns mest attraktive boligområder, og er en unik mulighet for å sikre seg en moderne bolig med bynær og rolig beliggenhet.

Solskinnsdager på egen uteplass

Flotte uteplasser har vært en særlig prioritet i dette første byggetrinnet, og samtlige boliger får 3 private uteplasser med et samlet areal på mellom 45 og 75 m². Flere av boligene får takterrasser med nydelig utsikt over elva.

Porsgrunn Vest vil bestå av delikate, moderne boliger av høy kvalitet og med gode planløsninger. Alle boligene leveres med garasje eller carport.