Porsgrunn Vest, Trinn 1 Spire

Et nytt nabolag vokser frem

På attraktive «Vessia» i Porsgrunn er et nytt nabolag i ferd med å vokse frem. I solrike omgivelser, bare et steinkast fra elven, skal det utvikles og bygges over 110 boliger. De første 18 boligene i trinn 1 ble raskt utsolgt. I august lanseres de siste 3 boligene i dette første byggetrinnet.

Boliger

21 Boliger i første byggetrinn

Status

I salg

Adresse

Storvegen 51, 3919 Porsgrunn

3 nye eneboliger i salg!

Prosjektet Porsgrunn Vest er planlagt å omfatte ca. 120 boliger fordelt på eneboliger, tomannsboliger og leiligheter. De første 18 boligene i byggetrinn 1 Spire ble fort utsolgt, og ferdigstilles i disse dager. De siste 3 eneboligene i dette første byggetrinnet er nå lagt ut for salg.

Dette blir innholdsrike boliger som får hele tre private uteplasser med gode solforhold, bl.a. en egen privat takterrasse på hele 40 kvm.

Bo i byen utenfor byen

Det nye nabolaget ligger i solrike omgivelser på veletablerte Vestsiden, et steinkast fra elven og Moldhaugen. Det er kort avstand til barnehager, skole, butikker, flotte turområder og Porsgrunn sentrum med et rikholdig utvalg av spisesteder og kulturelle opplevelser.

Porsgrunn Vest ligger midt i et av Porsgrunns mest attraktive boligområder, og er en unik mulighet for å sikre seg en moderne bolig med bynær og rolig beliggenhet.

Solskinnsdager på egen uteplass

Flotte uteplasser har vært en særlig prioritet i dette første byggetrinnet, og samtlige boliger får 3 private uteplasser med et samlet areal på mellom 45 og 75 m². Flere av boligene får takterrasser med nydelig utsikt over elva.

Porsgrunn Vest vil bestå av delikate, moderne boliger av høy kvalitet og med gode planløsninger. Alle boligene leveres med garasje eller carport.