Porsgrunn Vest

Et nytt nabolag vokser frem

På attraktive «Vessia» i Porsgrunn er et nytt nabolag i ferd med å vokse frem. I solrike omgivelser, bare et steinkast fra elven, utvikles over 100 boliger. Prosjektet er et samarbeid mellom Seltor Bolig, Skien Boligbyggelag og Langestrand eiendom. Første byggetrinn ble lansert høsten 2020 og ble raskt utsolgt.

Boliger

18 Boliger i første byggetrinn

Status

I salg

Adresse

Storvegen 51, 3919 Porsgrunn

Byggetrinn 1 Spire raskt utsolgt

Prosjektet Porsgrunn Vest er planlagt å omfatte ca. 120 boliger fordelt på eneboliger, tomannsboliger og leiligheter. Høsten 2020 ble det første byggetrinnet lagt ut for salg. Ikke lenge etter hadde alle de 18 prosjekterte boligene fått nye eiere. Innflyttingen vil starte rundt påsken 2022, og de siste boligene i byggetrinnet står ferdig ved juletider samme år.

Snart er det nye muligheter i Porsgrunn Vest når flere flotte boliger kommer for salg.

Bo i byen utenfor byen

Det nye nabolaget ligger i solrike omgivelser på veletablerte Vestsiden, et steinkast fra elven og Moldhaugen. Det er kort avstand til barnehager, skole, butikker, flotte turområder og Porsgrunn sentrum med et rikholdig utvalg av spisesteder og kulturelle opplevelser.

Porsgrunn Vest ligger midt i et av Porsgrunns mest attraktive boligområder, og er en unik mulighet for å sikre seg en moderne bolig med bynær og rolig beliggenhet.

Solskinnsdager på egen uteplass

Flotte uteplasser har vært en særlig prioritet i dette første byggetrinnet, og samtlige boliger får 3 private uteplasser med et samlet areal på mellom 45 og 75 m². Flere av boligene får takterrasser med nydelig utsikt over elva.

Porsgrunn Vest vil bestå av delikate, moderne boliger av høy kvalitet og med gode planløsninger. Alle boligene leveres med garasje eller carport.