Frednes Øya, Porsgrunn

Nye boliger med suveren beliggenhet i vannkanten

I 2023 lanseres det spennende leilighetsprosjektet som ligger i vannkanten langs elva i Porsgrunn. Fantastiske sol- og utsiktsforhold, sentrumsnært og flott arkitektonisk utforming håper vi vil trekke mange interessenter.

Boliger

ca. 33 boliger

Status

Kommer for salg

Adresse

Frednesøya 11, 3933 Porsgrunn

Rett ved elva og sentrum

Seltor Bolig har inngått en avtale om utvikling og kjøp av eiendom på populære Frednes i Porsgrunn. Nå planlegges ca. 50 nye boliger. Leilighetene får en suveren beliggenhet rett ved elva og rett ved sentrum.

Eiendommen omfattes av en reguleringsplan som utarbeides av kommunen i disse dager. Endelig utforming av prosjektet vil derfor skje når reguleringsplanen er på plass.

Følg båtlivet fra vinduet

Boligene får en fantastisk beliggenhet helt nede ved elvekanten. Her kan du følge med på båttrafikken fra stuevinduet, og det er rusleavstand til Down Town kjøpesenter og alt av kultur-, restauranter og og servicetilbud i Porsgrunn sentrum.

Stor balkong og flott utsikt

Endelig utforming av prosjektet er et stykke unna enda, men vi kan allerede nå love store, solrike balkonger og flott utsikt. Det kommer til å bli en god variasjon av størrelser på boligene, så her blir det noe for enhver smak.

Vil du vite mer om dette prosjektet?

Vi er foreløpig i en tidlig fase i prosjektutviklingen, og vil dele mer informasjon etter hvert som denne foreligger.
Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker å bli holdt oppdatert om dette eller andre av våre prosjekter.

Du kan også melde deg på nyhetsbrevet vårt.

Prosjekt - Frednes Porsgrunn
Personvern