Frednesøya, Porsgrunn

Nye boliger med suveren beliggenhet i vannkanten

I 2023 lanseres det spennende leilighetsprosjektet som ligger i vannkanten langs elva i Porsgrunn. Fantastiske sol- og utsiktsforhold, sentrumsnært og flott arkitektonisk utforming håper vi vil trekke mange interessenter.

Boliger

ca. 33 boliger

Status

Kommer for salg

Adresse

Frednesøya 11, 3933 Porsgrunn

Rett ved elva og sentrum

På populære Frednes i Porsgrunn skal utvikle Seltor Bolig og Porsgrunn Bamble og Borgestad Boligbyggelag  et spennende prosjekt bestående av ca. 33  lekre boliger. Leilighetene får en suveren beliggenhet rett ved elva, kjøpesenteret Down Town og Porsgrunn sentrum.

Følg båtlivet fra vinduet

Boligene får en fantastisk beliggenhet helt nede ved elvekanten. Her kan du følge med på båttrafikken fra stuevinduet, og det er rusleavstand til Down Town kjøpesenter og alt av kultur-, restauranter og og servicetilbud i Porsgrunn sentrum.

Stor balkong og flott utsikt

Vi jobber mot en salgsstart høsten 2023, og vi bruker mye tid på å optimalisere planløsningene og helheten i prosjektet. Det kommer til å bli en god variasjon av størrelser på boligene, for å imøtekomme ulike ønsker å behov. Målsettingen er at så mange som mulig skal få  store, solrike balkonger og praktfull utsikt.

Vil du vite mer om dette prosjektet?

Vi er foreløpig i en tidlig fase i prosjektutviklingen, og vil dele mer informasjon etter hvert som denne foreligger.
Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker å bli holdt oppdatert om dette eller andre av våre prosjekter.

Du kan også melde deg på nyhetsbrevet vårt.

Prosjekt - Frednes Porsgrunn
Personvern