Porsgrunn Vest Trinn 2

10 nye, innholdsrike tomannsboliger

Et nytt nabolag vokser frem i et av Porsgrunns mest attraktive boligområder. De første 21 boligene i trinn 1 ble fort utsolgt. Byggingen av trinn 2 er godt i gang, og nå er det aller siste mulighet til å sikre seg en innholdsrik og moderne bolig med funksjonelle løsninger, store uteplasser og flotte solforhold.

Boliger

10 Boliger

Status

I salg

Adresse

Plassen 13, 15, 17, 19, 21, 23, 25, 27 og 9A og 9B, 3919 Porsgrunn

10 lekre boliger

Boligene er fra 121-129 m² BRA og går over to etasjer. Alle boligene får åpen og gjennomgående stue- og kjøkkenløsning, 2 eller 3 soverom, oppholdsrom/kontor, 2 bad eller bad/vaskerom, bod/teknisk rom og sportsbod. Vannbåren gulvvarme gir økt komfort. Alle boligene får flere private uteplasser, hageareal med eksklusiv bruksrett og garasje eller carport. De første boligene ferdigstilles i september 2024, og de siste er innflytningsklare første kvartal 2025.

Et nytt nabolag vokser frem

På høydedraget sentralt på Vestsiden bygges det nå 10 nye,innholdsrike tomannsboliger med gode kvaliteter, private uteplasser og rom for livet. Det nye nabolaget befinner seg midt i en av Porsgrunns mest attraktive bydeler. Med solrik og sentral beliggenhet, bare et steinkast fra elva, kan du bo godt med kort vei til butikker, servicetilbud, flotte turmuligheter og et levende nærområde. Porsgrunn kommune har startet byggingen av gangbru over elva. Når denne ferdigstilles i 2025, vil den bidra til å knytte Porsgrunn sentrum enda nærmere Porsgrunn Vest.

Bo i byen utenfor byen

I Porsgrunn Vest bor du sentralt, men likevel rolig og tilbaketrukket. Vestsiden er kjent som en av Porsgrunns mest attraktive bydeler, og bebyggelsen fra ulike tidsepoker skaper en god variasjon av boligtyper i området.

Prosjektet utvikles i samarbeid med Skien Boligbyggelag.