Porsgrunn Vest trinn 2

Porsgrunn Vest trinn 2, 10 nye tomannsboliger

Et nytt nabolag vokser frem i et av Porsgrunns mest attraktive boligområder. De første 21 boligene i trinn 1 ble fort utsolgt. Nå er det nye muligheter til å sikre seg en innholdsrik og moderne bolig med funksjonelle løsninger, store uteplasser og flotte solforhold.

Boliger

10 Boliger i andre byggetrinn

Status

I salg

Adresse

Storvegen 51, 3919 Porsgrunn

21 lekre boliger

Boligene er fra 121-129 m² BRA og går over to etasjer. Alle boligene får åpen og gjennomgående stue- og kjøkkenløsning, 2 eller 3 soverom, oppholdsrom/kontor, 2 bad eller bad/vaskerom, bod/teknisk rom og sportsbod. Vannbåren gulvvarme gir økt komfort. Alle boligene får flere private uteplasser, hageareal med eksklusiv bruksrett og garasje eller carport.

Et nytt nabolag vokser frem

På høydedraget sentralt på Vestsiden skal det bygges 10 innholdsrike tomannsboliger med gode kvaliteter, private uteplasser og rom for livet. Det nye nabolaget befinner seg midt i en av Porsgrunns mest attraktive bydeler. Med solrik og sentral beliggenhet, bare et steinkast fra elva, kan du bo godt med kort vei til butikker, servicetilbud, flotte turmuligheter og et levende nærområde. Porsgrunn kommune har planlagt og vedtatt ny gangbru over elva. Dersom denne realiseres, vil den knytte Porsgrunn sentrum enda nærmere. Velkommen til Porsgrunn Vest.

Bo i byen utenfor byen

I Porsgrunn Vest bor du sentralt, men likevel rolig og tilbaketrukket. Vestsiden er kjent som en av Porsgrunns mest attraktive bydeler, og bebyggelsen fra ulike tidsepoker skaper en god variasjon av boligtyper i området.