Porsgrunn Vest: Salgsstart 3 nye, rålekre eneboliger

Publisert: 15. august,2022

Et nytt nabolag er i ferd med å vokse frem i en av Porsgrunns mest attraktive boligområder. På Porsgrunn Vest  skal vi utvikle og bygge totalt ca. 120 eneboliger, rekkehus og leiligheter. 
Det første byggetrinnet heter Spire, og består av 21 boliger. De første 18 boligene ble fort utsolgt, og nå er det nye muligheter til å sikre seg en innholdsrik og moderne enebolig i dette nye nabolaget.

Vi starter nå salget av de siste 3 boligene i dette første byggetrinnet. Bolig nr. 19, 20 og 21 bygges over tre etasjer der øverste etasje blir delvis inntrukket. Oppholdsareal som stue/kjøkken er gjennomgående og gir opplevelsen av «luft» og lys. Solfylte uteplasser har vært et stort fokusområde i prosjektet, og i tillegg til hage, får hver bolig en terrasse på 25 m2 på bakkeplan, balkong i tilknytning til stue i 2. etasje, og en takterrasse på hele 40 m2! Alle eneboligene får 2 bad, 3 soverom, stue/ oppholdsrom i tillegg til den romslige stue- og kjøkkenløsningen, vaskerom/bod og tilhørende garasje. Bolig nr. 21 får carport i tillegg.

Prosjektet utvikles i samarbeid med Skien Boligbyggelag. Medlemmer av Skien Boligbyggelag har frist for å melde forkjøpsrett den 23.august kl. 12.00

Del denne saken: