Nå skjer det mye på Strandholmen i Holmestrand

Publisert: 22. april,2022

Byggestart er besluttet og godt over halvparten av leilighetene i Trinn 1 er allerede solgt. Snart kommer Trinn 2 for salg.

Strandholmen Trinn 1 – Byggingen er igangsatt

I mars ble det besluttet byggestart på det første av tre byggetrinn på Strandholmen i Holmestrand, og vi gleder oss over at det nå full aktivitet på tomten der prosjektet skal oppføres. Totalt vil prosjektet bestå at ca 70 leiligheter fordelt på 3 byggetrinn. Samtlige bygg får praktfull beliggenhet i vannkanten, med noen få meters gange til Holmestrand stasjon og en liten spasertur til sentrum. 

Prosjektet utvikles i samarbeid med Bane Nor Eiendom, og Seltor AS er valgt som entreprenør. Planlagt innflytting av de første 23 leilighetene er før jul i 2023. Langt over halvparten av leilighetene er solgt. Det er likevel fortsatt gode muligheter for å sikre seg en lekker bolig i dette byggetrinnet, og det er ulike leilighetstyper og størrelser igjen.

Strandholmen Trinn 2 – Kommer for salg

Trinn 1 ble godt mottatt, og vi er nå i full gang med å planlegge for salgsstart av trinn 2. Dette bygget vil bestå av 22 leiligheter, og er i de store trekk «skodd over samme lesten» som Trinn 1. Enkelte variasjoner blir det likevel, og plantegninger og prisinformasjon vil legges ut fortløpende når dette er endelig besluttet. Vi planlegger for salgsstart i løpet av forsommeren, og satser på å utlyse forkjøpsretten i mai. Alle kan kjøpe bolig i Strandholmen trinn 2, men medlemmer av Usbl har forkjøpsrett i prosjektet. 

Du kan lese mer om prosjektet på strandholmen.no.

Del denne saken: