Byggestart i Holmestrand

Publisert: 19. september,2023

Fra venstre: Svein Hågen Hansen, prosjektsjef Seltor Bolig, Michael Robertsen, seniorrådgiver/prosjektsjef  Bane NOR Eiendom, Ingvild Linde, salg- og markedssjef Seltor Bolig, Jacob Aars-Rynning, prosjektsjef Bane NOR Eiendom. 

Nå er det byggestart for siste byggetrinn på Strandholmen i Holmestrand.

Bane NOR Eiendom og Seltor Bolig har besluttet byggestart på det tredje og siste byggetrinnet på Strandholmen i Holmestrand. Boligprosjektet består av 70 leiligheter fordelt på 3 byggetrinn. Eiendommen ligger i vannkanten, få meter fra Holmestrand Stasjon, og de fleste leilighetene får sjøutsikt.

Boligene i trinn 1 er nå overtatt av boligkjøperne, og trinn 2 står klart første kvartal 2024. Leilighetene i trinn 3 ble lagt ut for salg i mai, og allerede i slutten av august hadde dette siste byggetrinnet solgt nok enheter til igangsettelse.

-Dette prosjektet er et bevis på at vellykkede boligprosjekt med riktig beliggenhet selger godt, sier Jacob Aas- Rynning, prosjektsjef i Bane NOR Eiendom, som legger til at salg av nye boliger ved togstasjoner har holdt seg mer stabilt enn salg andre steder . – Suksessfaktorer her har vært beliggenheten ved sjøen, flott utsikt, nærhet til togstasjonen, gangavstand til sentrum og gjennomarbeidede planløsninger, avslutter Aas-Rynning.

-På Strandholmen har det vært jevn og god salgstakt helt siden det første byggetrinnet ble lansert i november 2021. Vi solgte faktisk flere boliger i perioden mai- august i år sammenliknet med samme periode i fjor, sier Ingvild Linde, salg- og markedssjef i Seltor Bolig. Det er Seltor som er entreprenør i prosjektet, og Linde forteller at fremdriften i byggeprosessen har gått som planlagt.

Bård Johnson, prosjektmegler i DnB Eiendom, Nybygg

Bård Johnson, prosjektmegler i DnB Eiendom, Nybygg, opplever at stadig flere fra Oslo, Asker og Bærum gjerne ser lenger mot syd for å kunne få en bolig med sjønær beliggenhet og opplevelsen av småbypreg. – Avgjørende er blant annet enkel adkomst til kollektivtransport, sjøutsikt, mulighet for hjemmekontor og romslig balkong eller uteplass. Dette er kvaliteter som vi i større grad kan tilby i prosjekter utenfor Stor-Oslo, sier han.

Del denne saken: