Seltor støtter Mental Helse

Publisert: 19. mai,2022


I anledning Seltor’s 84 års bursdag tok konsernleder Stian Råmunddal turen innom Mental Helses svartjenester med en gave.

Det blir som en omvendt bursdagsgave, for det var “bursdagsbarnet” selv som hadde med seg en gave til Mental Helses svartjenester.
Og det var ikke hvilken som helst gave, men en stor sjekk på 84 000 kroner.

-Dette er helt fantastisk, utbryter Aslaug Timland Dale, daglig leder ved Mental Helses svartjenester, og er tydelig rørt over gavesjekken hun mottar under svartjenestenes påskelunsj i lokalene i Skien rett før påske.

– At dere velger å gi oss en gave, på deres bursdag, det er stort.

Og bakgrunnen for dette finner vi noen år tilbake i tid. – Da Seltor fylte 80 år bestemte vi oss for å gi en omvendt bursdagsgave, og Mental Helses svartjenester fikk en gave på kr 80 000, forteller Stian Råmunddal ved overrekkelsen. – Det ble spøkt om at vi skulle følge opp med 1000 kr for hver bursdag, og det har vi gjort, med unntak av de to siste årene med pandemi som har gjort det noe vanskeligere. Men nå er vi i gang igjen.

Mental Helses svartjenester driftes med midler over statsbudsjettet, og gaver som dette kommer svært godt med i den daglige driften.

Aslaug Timland Dale er svært glad over gaven fra Seltor, og sier at dette sier noe om viktigheten av jobben som gjøres hos svartjenestene .

– Rundt bordet her sitter det veiledere som daglig redder liv. Som tar telefonen, som chatter og skriver meldinger med mennesker som har behov for å lufte tankene sine med noen. Som står i tøffe samtaler med personer i svært vanskelige situasjoner. Det er hverdagshelter, det!

  • Mental Helses svartjenester kan du lese mer om her.

Artikkel hentet fra https://mentalhelse.no/

Del denne saken: