Vi søker
Prosjektsjef

Seltor Bolig er i sterk vekst, og vi søker nå etter en engasjert og erfaren Prosjektsjef til våre kontorer i Vestfold og Telemark. Stillingen innebærer å ha hovedansvar for utvikling og realisering av flere av våre boligprosjekter.

Vi har i dag 8 medarbeidere, og er lokalisert med kontorer i Porsgrunn, Tønsberg, Drammen og i Oslo.
Selskapet har erfaring og kompetanse innen alle faser i et boligutviklingsprosjekt. Vi utfører analyse og kjøp av tomter, og leder prosjektene ved omregulering, konseptutvikling, salg og markedsføring, og har ansvar som byggherre i byggefasen frem til overlevering av nøkkelferdige hjem. Det gjør oss til en solid samarbeidspartner og et trygt og godt valg for våre boligkjøpere.

Du vil som prosjektsjef få totalansvar for flere av våre prosjekter, og du vil samarbeide tett med alle aktører internt og eksternt i hele utviklings- og byggefasen. Vi har salgs-/markedsansvarlig og innrednings- og tilvalgsledere i eget hus, og disse er del av teamet sammen med prosjektsjefen i prosjektet.  

Vår nye prosjektsjef må identifisere seg med våre verdier TÆL; Trygghet, Ærlighet og Langsiktighet.

Vi søker deg med flere års erfaring fra ledelse av boligutviklingsprosjekter, i alle faser av utviklingsprosessen frem til overlevering av bolig til boligkjøper. Du har levert gode resultater i tidligere prosjekter, både teknisk, økonomisk og med fornøyde boligkjøpere. Du trives med høyt tempo, en flat organisasjon og korte beslutningsveier internt.  Du motiveres av å få være en aktiv og viktig bidragsyter i utviklingen av selskapet i vår videre vekst.

Vi ønsker en ny kollega med relevant erfaring og kompetanse, gjerne på ingeniør-/ høyskolenivå. En som kan lede og inspirere prosjektteamet i våre boligprosjekter, som har god forretningssans, ser muligheter og som gjerne har markedskunnskap og nettverk i Vestfold og Telemark.

Vi tilbyr deg en spennende rolle som prosjektsjef med stort ansvar, stor frihet og stor påvirkningsmulighet i organisasjonen. Du får jobbe med interessante prosjekter i vår portefølje, som omfatter en god miks i størrelse og kategori med både leilighetsbygg og småhusfelt.
Du får jobbe sammen med kollegaer i et solid faglig miljø, med lang erfaring ifra bransjen.

For rett person kan vi tilby gode utviklingsmuligheter og spennende prosjekter. Lønn, pensjon og andre ordninger er konkurransedyktig.

Har du spørsmål tilknyttet stillingen, ta gjerne kontakt med Christer O.Hansen, Daglig leder Top Recruit AS, enten via telefon + 47 952 07 129 eller via e-post post@toprecruit.no

Søknadsfrist er 11.03.22

Del denne saken: