Vi søker
Prosjektleder

Seltor Bolig er i sterk vekst og vi søker nå etter en engasjert Prosjektleder til våre kontorer i Vestfold og Telemark. Stillingen innebærer å ha rollen som byggherre i byggefasen i større boligprosjekter. I tillegg vil prosjektlederen bidra med erfaring og kunnskap i utviklingsfasen i andre prosjekter.

Vi har i dag 8 medarbeidere og er lokalisert med kontorer i Porsgrunn, Tønsberg, Drammen og i Oslo.
Selskapet har erfaring og kompetanse innen alle faser i et boligutviklingsprosjekt. Vi utfører analyse og kjøp av tomter, og leder prosjektene ved omregulering, konseptutvikling, salg og markedsføring, og har ansvar som byggherre i byggefasen frem til overlevering av nøkkelferdige hjem. Dette gjør oss til en solid samarbeidspartner og et trygt og godt valg for våre boligkjøpere.

Du vil som prosjektleder få totalansvar for ett eller flere prosjekter i byggefase, og du vil samarbeide tett med alle aktører internt og eksternt i hele byggefasen. Vi har salg- /markedsansvarlig og innredning- og tilvalgs ledere i eget hus, og disse blir med i teamet sammen med prosjektlederen i prosjektet.

Vår nye prosjektleder må identifisere seg med våre verdier TÆL; Trygghet, Ærlighet og Langsiktighet.

Vi søker deg med noen års erfaring fra boligbygging, gjerne som entreprenør eller boligutvikler, og som trives med en flat organisasjon og korte beslutningsveier internt.  Du har ønske om å lede interessante boligprosjekter, men også å være en aktiv bidragsyter i utviklingen av selskapet i vår videre vekst.
Du har ønske om en spennende og utfordrende jobb, med engasjerte og faglig dyktige kollegaer.

Vi ønsker en ny kollega med relevant erfaring og kompetanse, gjerne på ingeniør-/høyskolenivå, eller annen relevant kompetanse og erfaring. En som kan lede og inspirere prosjektteamet i våre boligprosjekter, har god forretningssans, ser muligheter og som gjerne har markedskunnskap og nettverk i Vestfold og Telemark.

Vi tilbyr deg en spennende rolle som prosjektleder med stort ansvar, stor frihet og stor påvirkningsmulighet i organisasjonen. Du får jobbe med interessante prosjekter i vår portefølje, som omfatter en god miks i størrelse og kategori med både leilighetsbygg og småhusfelt.
Du får jobbe sammen med kollegaer i et solid faglig miljø, med lang erfaring ifra bransjen.

For rett person kan vi på sikt tilby gode utviklingsmuligheter med utvidede ansvarsområder, komplekse og spennende prosjekter. Lønn, pensjon og andre ordninger er konkurransedyktig.

Har du spørsmål tilknyttet stillingen ta gjerne kontakt med Christer O. Hansen, Daglig leder Top Recruit AS, enten via telefon + 47 952 07 129 eller via e-post post@toprecruit.no

Søknadsfrist er 11.03.22

Del denne saken: